BROWN

Fyfan idag i skolan fick jag veta mitt provsvar jag fick inte godkänt igen, alla i min klass fick det förutom jag . Blev så jävla arg det måste ha gått något fel eller något annat, asså jag kämpar allt vad jag kan sen händer det inget . Min lärare sa att jag fick bättre en förra gången, okej den är något positivt men ändå . Efter jag slutade kom Neira till min skola , vi gick till solariumet blev faktiskt nöjd fick en fin färg . Men nästa gång ska jag ha längre tid .

/sofia

SÅ HÄR BLIR DET NÄR MAN HAR TRÅKIGT I SKOLAN..











/neira..

I SKOLAN OCH HAR "MATTE"

Haha, matte..m..a.. Nej jag orkar inte jobba just nu. Är nyvaken och jag orkar inte ens hämta mitt häffte, så jag bloggar. Förlåt för den dåliga uppdateringen men det blir bättre. Ganska kort dag idag slutar kvart över två, sen åker jag till nordhem så drar vi och solar. Efter det har vi träning bloggar när jag kommit hem.

/neira..


mini

hade precis hemundervisning , det var tråkigt . Va inte i skolan heller men imorgon ska jag , sen ska jag och Neira gå och sola solarium vill bli brun ! Sen drar vi till basketen .
/sofia

OOOOMG 13 YEAR OLD DAD

VAFAAAAN! Asså omg, vad händer med världen? Detta är fan det äkligaste jag sätt. Han är 13 år och har haft SEX förlåt men va tvungen och säga de där, fyfan asså.. Hans tjej eller fru eller vafan det är, är bara 15 år. Asså omg ja kan inte tro att det är sant.. Fan va jag äcklas


Best Freakout Ever- Girl Freaks Out Because She Can't Sing Song

Lämnat Liseberg , träffade de aldrig . Men hade kul en då med några andra haha , asså ni måste se det här klippet har kollat på det många gånger men skrattar skit mycket för varje gång .

/sofia         

H000000000ME

Fuck you sofia, ja vill också till lisse :( okej, okej ska komma ihåg det.. Hon ljuger jag går inte alls på bosnisk dans.. eller jo, kanske. HAHA weird. Kom hem precis. Matchen gick perfekt och vi vann såklart, stör mig på ett fucking lag som spelar över men skit samma. Ska duscha nu sedan lägga mig och sova. Puss ♥♥

MÅSTE BARA LÄGGA IN DEN HÄRA LÅTEN SÅ JÄVLAAAAAA BRA!



/neira

hejsan 8-|

På morgonen så vaknade jag runt 10 , Martin kom och sen gick vi och köpte pizza . Sen gick jag till min basketmatch och vi vann :D nu sitter jag hemma och ska till Liseberg med Julia,Frida och Meryem , Jag skulle gå med Neira men hon har bosniskdans eller vad fan det heter haha . Det blir bilder från Liseberg .
/sofia

seek bromance - avicii vocal edit

Sitter framför datorn hos Julia , alla har gått . Julia sover och spyr , vi hade fest och hon mår skit . Men det var kul så länge det varade , har match imorgon så ska sova nu berättar om dagen imorgon .

/sofia

Hos saida, sover här

Idag har jag varit i freeport med mamma och pappa, köpte en everest jacka och lite till grejer. Lägger in bilder imon på det. Är hemma hos Saida nu ska sova här.. Ska bli kul som vanligt. Vi går ner till ICA snart och köper mys eller något? tror jag. Tar bilder med hennes webb senare haha, me likeeeee

Kvällens drog, Mike Posner - Cooler than me



/neira

Jag och Julia drar ut nu


/sofia

bad hair day ♥

Julia fixar mitt hår nu , imorgon ska jag och Neira köpa skor och sen ska jag till en fest .

Jag just nu .
/sofia

haha dör av skratt

Sitter här med Julia som ska fixa mitt hår, Neira har lämnat oss . har fixat en spotify yes äntligen !Haha men vi hade jätte kul idag gick ner till men källare där vi satt så släcktes allt och vi börja skrika och skit haha .


bjuder på bilden :)
/sofia

Sofias källare? ALDRIG IGEN!

Ibland vill jag döda sofia.. Skrev precis värsta inlägget så raderar hon det.. tack för den.. Sitter här nu och dricker fanta exotik.. Fryser fortfarande även fast jag kom hen förlääänge sen, fan va kallt det är asså! Haha idag var jag med Sofia typ hela dan, sen kom hennes kompis Julia och då var jag med de en liten stund. Vi gick ner till Sofias källare. Så sitter vi där med tänt ljus och så typ sjunger vi och pratar och sånt. Sen plötsligt från ingenstans så släcks ljusen.. Fan asså vilken panik vi fick hahahaha sjukt! Vi typ låg där på marken och grät.. HAHA jag dog av skratt efteråt. Men chill kväll va det iallafall.
Right now: chattar med Meryem haha vilka minnen asså! Saknar sommaren..
Lite små sexiga bilder.. Jag och Sofia var helt ofixade ba så alla vet haha så inte perfekta bilder lixooom, speciellt jag mitt hår och allt euw.




@ at sofias place

Hemma hos Sofia nu, chill dag haha.. Nu sitter vi här i hennes rum men hennes kompis Julia, som ska sova här tror jag? Snart ska vi gå ut och typ äta här eller något haha. Hejdåååååååå - neira.

vill bli brun !

Är hemma från skolan , jag och Neira ska sola solarium när som helst när jag har fått tag i min mamma som kan ge mej pengar .


yeah
/sofia

Hejsan

Hejsan bloggen? Jag och mina fina rubriker. Träffar sofia idag, och vi ska åka till något solarium i masthugget. Blir chill dessutom så är det fredag heheeeee, betyder att jag får va ute tvääär länge :D Men ska ta och ringa henne nu, och bilder kommer kanske om vi hinner och ta kort. Puss - neira.

FYFAAAAAAASEN ASSÅ!

Haha jag skoja..

Jag kan inte somna, så här är det varje gång. Jävla idiot neira! Facebook hela dan typ, kan inte gå bort från datorn + så är jag inte ens sömnig. Omg måste lägga in bild på världens hetaste kill modell Willy! Fan vad het asså :o



Nä, men ärligt nu måste jag verkligen gå och lägga mig.. Börjar ju åtta och kommer försent varje morgon typ, inte bra! Godnatt ♥

Neira.

skit..

Blir så jävla arg när folk kommer fram till mej och säger mitt liv är så dåligt , t.ex. någon säger han gillar inte mej längre vill döö . Asså vafan vad säger ni ? Folk har fan sjukt mycket jobbigare en ni ? vissa blir slagna av sina föräldrar , vissa har inte ens några föräldrar . Och ni säger typ hatar min mamma/pappa asså om det inte var för de så skulle inte ni leva ? Okej, din mamma/pappa lämna dej och de kanske slår dej men då kan jag förstå . Men annars vafan , ibland kan man inte se hur bra man har det  men snälla ni som känner så kolla bara hur andra har det .
/sofia

BRÖDER: PAIN IN THE ASSSSS

Bråka med min bror nyss, så jävla cp störd slår sönder mig och efter det fråga jag varför slog du mig? För du är kaxig.. Och jag har inte ens sagt något -.- aja skit i honom. Försöker prata med några på msn, och speciellt dig. Hoppas allt blir bättre.. Ska ta och lägga mig snart haha som vanligt sen lägger jag mig runt tolv, men ja lovar denna gången. För jag börjar fucking åtta imon ohhh jag orkar inte. Men ska hem efter bamba för ska till läkarn.
Sen köpa uggs, rooooooligt. Vilket tråkigt inlägg, men har tråkigt så jag uppdaterar på bloggen då haha.

Och till dig anonym, liten random komentar:

.. om Hiss/diss:

ni går ju inte i åttan

IP: 85.224.165.73

svar: Det står att vi ska börja i åttan och att det kommer vara svårt, blind eller :D Hataaar anonyma..

/neira


Tunisien big love

Ska åka till Tunisien med mina syslingar nu i vinter . Har hittat solglasögon och sommarkläder , vet inte exakt vad jag ska köpa men här är lite exempel .

/sofia

Hiss/diss



- Snön, fyfan vad skönt det är med mörka kvällar och när snön lyser ute :D Och snöbolls krig haha finns det något bättre än det? dont think so.

- Basketen, Vi är bäst ännaaaaa, SN style haha! Alla underbara tjejer som går med oss och våra träningar, vi bara skrattar och umgås alla. Sjukt kul vi är som en familj alla.

- Pälsmössor, faaaan va snyggt asså, passar till allt och alla speciellt sjukt gosiga och fina också. Och inne i år som fan :o





- Skolan, Hallå? vem dissar inte det sjukt jobbigt, speciellt nu i åttan när vi börjar för mig och sofia för man får betyg. Ohhhh vill inte ens tänka tanken, vi båda vill tillbaka till förskolan haha, sluta tolv, HISS till det.

- Falska vänner, de behövs inte. Finns så mångaaaa falska nu och man vet inte själv vad man ska göra. Fast vi håller oss till varandra. Haaaata hata hata just nu..

Finns inte så mycket vi kommer på nu, fast det kommer fler hiss/diss när vi har tid.

/neira & sofia

@Neiras place

Nu sitter vi (Neira & Sofia haha) här i Neiras pappas rum, vi hade träning precis så kom vi hit efter det. Vi lyssnar på musik och softar bara haha, lite facebook och andras bloggar :) Snabbt inlägg nu bara så ni vet var vi befinner oss haha.
Kommer ett hiss/diss inlägg efter detta av oss båda.

kisseeeeeees

shoo

Hejj alla små barn (peddosmile) haha nä skoja bara med er . Det va så jävla kul i skolan idag vi hade vikarie hela tiden , så det var helt kaos och allt . På rasterna så springer typ alla ut för att ha snöbolls krig . Men nu sitter jag hemma helt blöt och allt haha , ska ha basketträning snart .

Gamla bilder kommer nu .
Saknar så mycket denna tiden .
Jag och Julia haha .
haha
Lovar har världens bästa vänner !
/Sofia

WHITESAND IN THA HOUSE ♥

SHUUU .
Jhoni gästbloggar här , just nu sitter vi i mediateket , vi har spanska.
Grejen är att jag är bäst och min blogg e mkt bättre så YANI
sluta följa den här och följ min blogg http://basketballstars.blogg.se

LOOSE AS A GOOSE /////// JHONIII ( WHITESAND )♥

@7D's klassrum

HAHA, jätte fin rubrik känner mig cool. Jag är i 7D's klassrum, nä -.- Men nu gör vi substantiv på datan och shit fast jag tar och uppdaterar på bloggen istället orkar inte jobba. Efter detta ska vi ha typ språkval och då ska vi vara i datasalen haha feeeett. Tog bilder med webben nyss:







gulligt gulligt haha not..

Lägger in bilder

Just nu orkar jag inte, lägger in bilderna på datorn fast orkar inte ladda upp de på bloggen också för jag är för trött för det, ska borsta tänderna och sen springa rakt till sängen och somna som en?.. Okej jag vet inte, men jag kommer somna iallafall haha, det där lät konstigt. Försöker blogga mycket nu och jag hoppas att folk fortfarande tittar på denna bloggen.

Var med Sofia och Tina förut, tror Tina tog några bilder får se om hon skickar de annars har jag några dåliga bilder från mobilen fast ni får nöja er med det :D Nu går jag och lägger mig, lägger in bilderna imon. Puss från Neira.



beautifull

till dig bästavän, hoppas du vet vem du är.

Jag saknar allt.. allt startade från sommaren, då jag fick lära känna dig mer och mer, kände dig sen innan fast det var bara MSN och face. Haha vilka minnen asså och allt folk vi var med. Saknar det så jävla mycket, ba jag kunde spola tillbaka skulle jag gjort det direkt. Skolan förstörde allt och vi tappa kontakten, men jag vet att du har din bästavän fast för mig är du fortfarande min bästavän och hoppas jag också är din. Och blir så jävla sur på vissa personer som ska förstöra allt, försöka göra mig avundsjuk eller något? Well well de PERSONERNA lyckas iallafall inte. Jag vet att du lämnade henne för att vara med mig fast nu är det tvärtom jag känner mig inte sårad eller något, vet att det är payback fast det gör så ont. För har aldrig haft sån nära vän, BÄSTAvän som du. Och det gick riktigt snabbt, att vara så sann som du, finns inga ord faktist. Jag känner mig som sveriges jobbigaste person just nu fast aa jag talar bara sanningen. Jag bryter ihop sakta och sakta för jag saknar dig verkligen. Är glad för hennes skull som får se dig nästa varje dag, och hon borde vara riktigt glad! Jag är ledsen ifall jag sårade dig och lämnade dig förlänge sen med en annan, och jag gjorde fel förlåt mig.. Känner mig så dum. Och om vi ska prata om oss så behöver jag inte säga så mycket? Samma humor skrattar åt allt haha, gör crazy saker och vi bryr oss inte. Var bara du som kunde gö mig glad för vi hade samma humor. Jag saknar att vara med dig verkligen, jag orkar inte detta mer och ifall du har tröttnat på mig så skulle jag varit glad för ärlighet för just nu tänker alla säkert att jag överdriver men det gör jag inte.. Jag är så ärlig som möjligt och vill bara prata ut om hur jag känner för finns ingen annan stans än på bloggen känns det som.
Älskar att du alltid och fortfarande står vid min sida, och det kommer jag alltid att göra desamma! Jag vet inte om du tänker på detta eller kommer ihåg fast snart om en månad har vi känt varandra i 1 år. Hoppas du inte glömt det.
Saknar dig och älskar dig bästavän..

Snabbt inlägg

Fan vad fint det blev är verkligen nöjd nu :D . Sitter och dricker min fanta sen ska jag dra ut med hunden det blir ett snabbt inlägg .
/Sofia

BLOGGEN? :o OMG

Haha de börjar se jätte bra ut fan! Happyface haha.. Jag och Sofia sitter hemma hos mig nu och softar ska dra ut nu, bilder kommer :D

stephanie

tjena det är jag som heter stephanie och fixar designer , deras design håller på att fixar och jag fixar lite annat men imon är sida prefekt och jag hoppas ni läser och kommenterar bloggen ha det / stephanie♥
( min beställnings blogg: *sstephaniefadel.blogg.se*)

Jag har beställt en design :D

Av en jätte gullig tjej som bara är 13 år, hoppas hon kan göra en åt oss och att de går snabbt. Haha bättre att inte ja gör design åt oss.. Så jag inte skämmer ut mig såhääääär mycket!

Ny design pågång

orkar inte med den svarta tråkiga designen så jag gör en ny..

Godmorgon för mig?(DETTA INLÄGGET SKULLE UPP IGÅR, MEN DE FUNKADE INTE)

Försenat inlägg men lägger in det ändå så ni får höra om min helg..

Yes ni hörde rätt. Kom hem vid fyra på natten och vaknade typ tre. Årets bästa kväll! Glömmer den verkligen aldrig. Och såklart va vi bäst när vi uppträde och fick stående ovationer (HAHAHA hur fan säger man det ordet?).. Sen va de fest. Fan va man gick loss asså! Speciellt vi från Dukat. Vi gjorde kvällen PERFEKT. Har bombat min facebook med bilder från Jönköping, så de som har mig på fb kan se där. Lägger bara in några bilder här.







Liseberg

Har varit i Liseberg bilder kommer senare , vi va inte där så länge det var ju jätte kallt . Det fanns typ bara saker man kunde köpa där inte så mycket att åka , det va mest spel och tomtar där .


/Sofia

my lips like suger

shuue , orkade inte blogga igår jag va mest ute . Idag skulle jag ha match men orkar inte det heller , men jag ska åka till liseberg idag kommer fan ha skit kul och jag lägger upp bilder från dagen .





asså jag ska fan sno den här från armin .
/Sofia


Mohombi feat. Akon - Dirty Situation

Fyfan va man vill dansa när man hör denna låten. Taggad för Jönköping ska dansa och sjunga där, sen är det fest. Bilder kommer på bloggen förlåt att jag inte uppdaterat hade prov och skit..



/neira

YES babe

Är hemma nu , jag skulle vara med Meryem men hon kunde inte så jag va med Tina och Armin . Jag gick hem till de efter träningen vi gjorde inget speciellt hade bara kul och tog kort . Har bilder från dagen men en person orkar inte lägga in de .

/Sofia

blabla

Kom hem tidigare idag från skolan , hade jätte ont i magen . Idag ska jag till basketträningen men ska bara kolla på , sen ska jag kolla på Elins träning lite och sen blir det meryyy .Skulle lägga ut en bild på mej med blåa linser men min kamera har inget batteri .


/Sofia

YEAHH

Yes hela veckan kommer bli bäst , först så har jag FF! och det betyder föräldrar fri för de som inte vet . Sen kommer jag ha skit kul hela helgen med mina kompisar . Min syster har gett mej 50 kr för att jag ska gå en lång promenad med hunden kanske blir ett senare inlägg .

OUTFIT
Så här såg jag ut i skolan .
/Sofia

Snabbt inlägg

Kom precis hem ! Jag va en duktig flicka som inte gick hem till en peddo haha . Ska duscha när som helst och sen ska jag ha hemundervisning TRÅKIGT jag vet , är en duktig flicka i skolan "blink" .

/Sofia

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ

Hyper just nu haha! Liteeee fast bara lite länge sen de var ja bloggade här. Vet inte vad som hände men Sofias internet är så jävla efterbliven så jag orkade helt enkelt inte blogga ensam haha eftersom jag är lite sådär lat.. Just nu övar jag på låtar för ska uppträda i Jönköping på lördag och dansa också med min dans. Bästa dansen och verkligen bigloooooooove. Nu tänker jag inte svika den hära bloggen mer. Så jag börjar blogga igen without stoping, haha säger man så? Skit samma. Godnatt blir inget mer inlägg haha för min säng väntar på mig.

Pussar / Neira ♥

LALALA

Jag har inte kunnat blogga för att min internet fungerar inte , men så länge får jag låna min systers dator som använder någon annans internet . Idag har jag haft träning och det ska bli mer inlägg för idag .
/Sofia

Hos amanda

Amanda fyller år idag, GRATTTTTIS bebbe :D:D:D:D:D:SDFgghk
Haha hyper.. Har inga bilder nu men a bloggar när jag e hemma puss
/ n

Har lovat mig själv fan!

Nä nu har jag lovat mig själv att göra inlägg varje dag. Det räcker haha jag skaffar blogg varje gång och sen slutar jag blogga VARJE GÅNG! Blir så sur på mig själv.. Men a ska börja uppdatera regelbundet eller säger man så? Haha, gud jag är så arg för vi har gjort nya svenska grupper asså alla sjuor är blandade och jag fick värsta sämsta gruppen och Jhoni, Nancy och Bella är i samma. Inte inte roligt.. Tittade på paradisehotell nyss, fan va jag hatar Melissa! Okej över till detta nu. Ska hoppa in i duschen och softa där haha nä men sen typ titta på Tv och somna? :D



Bilden tagen förr igår eller något.
/n


Monkeyy

chaa , på basketträningen gick det bra jag och Neira vi ska börja lägga mer inlägg så snabbt vi kan . Det är så jobbigt jag kan bara vara med kompisar på helgerna , jag tränar ju på torsdagar och onsdagar och sen har jag privat lärare på måndagar,onsdagar och fredagar jag kanske hinner inte heller på helgerna för då är det match .

Bilder från dagen ♥
/Sofia
Haha xd
innan träningen .

PARADISE HOTELL! BROTTOM

Paradise Hotell har börjat! Måste skynda bloggar efter puss! ♥
/neira

Basket idag ♥

Min internet fungerar inte så jag få sno min systers dator , ledsen att ingen av oss har skrivit på länge men vi båda har varit upptagna eller hänt några fel . Idag ska jag gå till basketen och träffa Neira och nu måste det bli bilder .
/Sofia

Like a G6- Far East Movement


Min droog låt för idag .
/Sofia

SHOSÄN I TROSÄN

SORRY! Min uppdatering har varit kass.
1. internet fucka sönder
2. Har inte haft tid
3. Bästaaaa lovet!

Bästa lovet föfän haha. Även om det bara varit sju dagar.. Jag orkar inte berätta om allt och så men en sak får ni veta. Att jag är så jävlaaaaa glad utan dig killen :D Idag drar jag till mitt andra hem haha dansen. Ska bli kul som vanligt och jag kommer hem typ åtta. Men igår på kvällen var jag med meryem lägger in bilder på bloggen om hon skickar de till mig.

/ neira.

Bruno Mars - Just The Way You Are


Min drog låt för idag .

yesterday

Igår så hyrde vi film , vi hyrde The last song , Flickan från ovan och kick ass . Flickan från ovan va jätte bra och The last song va också bra men klarade inte av att kolla slutet på den , och sen kick ass är också bra men för mycket blod för en sån film .


Här kommer bilder från igår .



Våran hemma bio , den ser liten på bilden .
/Sofia


Fuck..

Igår va det helt sjukt, jag åkte från Stenungsund till Göteborg där jag skulle träffa min mamma . När jag kom till Göteborg så gick jag till burgerking för att ta med mat till tåget , vi skulle ju åka till Värnamo . Så ringer min mamma och frågar vart jag är så säger jag ju burgerking och då säger min mamma fan jag sitter på tåget glömde dej , man ba okejjj.. glömmer sitt eget barn  . Så jag åkte hem och tänkte blogga där men min mamma hade tagit med sig interneten . Men nu är jag i Värnamo och vi har hyrt film så kommer ta lite bilder för att lägga in i bloggen .

/Sofia


RIHANNA FT. DRAKE - WHATS MY NAME



Drar mig till bella nu, senare mot kvällen träffar jag min vackra Caroline! Storasyster saknat dig! :( Blir en underbar dag. Bilder kommer förmodligen (?)

/neira

oh shit?

Bloggen känns så tom? Nu måste ja ta igen känns de som. Sofia sitter i tåget påväg hem så hon bloggar säkert när hon kommit. Förlåt att jag inte bloggat men vart ute hela dan igår och internet funkade inte när jag kom hem. Anyway idag träffar jag bella, som jag inte träffat på länge.. Hehe pga några anledningar. Men det glömmer vi! pussen.



vackervackervacker!
/ neira

blogg.se

Det är något konstigt med blogg.se men aja det inlägget var från mej .
/Sofia

Dirty Love

YES , äntligen har jag fått tag i en dator ! Jag har inte tagit några kort , men jag kan berätta om dagen . vi vaknade kl:13:00 sen åkte vi till Göteborg för att hämta lite saker , sen kom vi tillbaka och måla i köket och på varandra haha . Nu sitter vi och kollar på en film som heter dirty love . Ska kanske åka hem imorgon och då blir det fler inlägg . 


@ MY PLACE WITH ENISA

Med Enisa hemma hos mig :D Åt pizza precis och snackade och så. Justn u lyssnar vi på musik och är inne på Facebook och snart väntar tvn (Paradise Hotell) på oss med godis, puss

/neira

FÖRLÅT FÖR UPPDATERINGEN

Den suger just nu, både jag och Sofia har fullt upp just nu (?) Hon är ju i någon helt annan stad och internet är dålig? eller va det så. A skit samma. Det blev inte att saida sover här fast snart kommer vackra Enisa till mig som jag har saknat! bilder kommer, hoppas jag. Lovar inget.
Hoppas Sofia hör av sig på bloggen så snabbt som möjligt så att vi rullar på som vanligt :)

/neira

buhu

Är borta i Stenungsund nu, vi har tagit kort med dumma Julia orkar inte hämta sladen så jag kan koppla in mobilen till datorn .               Mohahah: från mig den underbara julia ;) så va hon tvungen att skriva det med -.-
Haha det ända vi gör är att spela tv-spel , men imorgon blir det bilder det lovar jag .

/Sofia


sofia goes out into the world

Idag blev det lite ändringar , jag ska åka iväg med Julia och Linnea till Julias mammas kille haha blev lite konstigt där . Det ligger någon stans utanför Göteborg , vi kommer ha jätte kul det har vi alltid så jag hoppas verkligen jag får tag på en data  så kan jag lägga upp massor av bilder .
har inga nya bilder , så det blir en gammal bild på mej
och Neira haha .
/Sofia

FREEWAY COLA HAHA! KAN DET BLI BÄTTRE? NOPE

förlåt för webb bilder hela tiden, men mobilens kamera funkar inte den är helt
cp, men om hon sover hos mig går vi antagligen ut och då blir det säkert bilder.

GOOODMORNING

Har aldrig i mitt liv sovit skönare än denna natten haha, asså saidas säng. KUNLIG säger jag bara, man tror att man sover i himlen.. Okej jag överdrev där men det sant haha. Vet inte vilka planer vi har för idag men hon kanske sover hos mig ikväll och imon eller överimon träffar jag Enisa som jag saknat!
Är det bara jag och Saida som hatar frukost? HAHA vi ska äta en speciell frukost.. = choklad, perfekt för oss you know.
webbcam bilder? Det gillar vi foooo shoooou.
Inget smink, nyvaken och krulligt hår.. fast syns inte så mycket i webben.

wake up in the morning feeling like p diddy .

Vakna nyss kan inte andas genom näsan men har slutat hosta lite . Vafan haha det är någon gubbe som skriker där ute just nu . Yes det blir Lund detta året baby , saknar det som fan hade så kult där förra året . Ska försöka få kontakt med Julia nu . Stör mej på när det står att de är online på facebook och sen när man klickar på de blir de offline bara blää .

/Sofia

KanJang is my druug ♥

Det är så tråkigt att va förkyld jag har säkert gått runt med för lite kläder , dricker sån KanJang varje halvtimma it's my drug . Imorgon ska jag träffa Julia och Linnea . Det var jätte länge sedan jag träffa Linnea saknar henne skit mycket ,hon bor i Skåne så hon kommer till Göteborg imorgon .

Hello Kitty outfit .
/Sofia ♥

@Saidas place

Ja va ska man säga, dagen har varit tvääää soft. Ensamma hela dan haha i gjorde allt möjligt. Tog skit många bilder med webben nyss så vissa lägger jag upp och vissa är lite för mycket.. haha.
Är så jävla trött men Saida håller mig vaken, vi ska titta på film nu eller något och snacka om livet, nä ja skoja? men a girltalk haha säger man så? Aja vi hörs imon, puss.









thats what i call love ♥

/neira

hemma nu ♥

Min drog låt för idag !

Film kväll

Är hemma hos Tina och Armin , vi kollar på två skräckfilmer haha jag är galen i skräckisar . det blir inte så mycket att skriva om ska lägga upp mer när jag kommer hem , men det blir bilder .


/Sofia

Kort inlägg

Äntligen har jag fått tag i en dator . Idag på morgon sprang jag till Simon där Nora ,Julia , Melika och alla var , så kollade vi på två skräckfilmer . Nu är vi hemma hos Julia och äter glass sen ska vi till min pappa och kolla på mer skräckfilmer  .
/Sofia

Nicki Minaj - Right Thru Me






Spola fram till 1:17 min, då börjar den.

OOOOOJ - 1 NOVEMER?!

Vi glömde inviga såhäääär fina (not) november på våran blogg! Haha fan va töntig jag känner mig..


ÅKER TILL SAIDA IDAG

Är där och sover hos Saida, entligen har saknat henne skit mycket! Kommer bli skit kul, är hemma imorgon så får vis e hur planerna blir då. Haha igår på natten jag kunde inte somna jag hade fått årets kick, sen när jag väl va skit trött och skulle lägga mig så skulle jag: skriva jag sover, godnatt till nicol och istället för det blev det: Ja snus godnäss.f
HAHA när jag vakna idag jag ba whaaaaaaaat. Jag var helt borta igår. Aja över till idag. Ska äta frukost nu, det bästa som finns! haha. puss - neira

RSS 2.0