DESIGNEN ÄR RÖRIG

Beställde en design åt mej och sofia asså gratis haha. Tjejen som gör den sa att hon gör den på en eller två veckor för det är många som vill ha ny design av henne. Fast när jag läste igenom så trodde jag det stog att hon gör designen på några timmar haha jag är BLIND. Så jag tog bort våran gammla design och tänkte aa vi ska ju ändå få ny snart. Men nej så blev det inte, så jag gjorde en design skit snabbt. Designen vi har nu är bara för tillfället! Men en riktigt fin design kommer inom kort.
Nu drar jag och sover - puss - neira.


HAHA

Omg haha såg först nu . Älskar dej mest Neira du är den bästa vän jag har ! Och du är jävligt Seexiig haha va bara tvungen att skriva det :D
/sofia 

Home ♥

Hemma hos Tina så kollade vi på en skräckfilm, jag kommer inte ihåg va den heter men det va typ en gubbe med mask . Haha det är så roligt att skrämma de när det blir helt tyst mitt i filmen och spänd musik så skriker och tar tag i ngn  . Kunde inte lägga upp några bilder för min mobil funkar typ inte . Men just nu gör jag kladdkaka och kanske jag får min mobil att funka så blir det bilder .
/Sofia

JUSTE GLÖMDE SÄGA ATT

Sofia Knutsson jag älskaaaaaaaar dej! & bara för att hon är den vackraste varellsen som finns, saknar dej älskling vi måste fan få träffas snart.



GAMMAL BILD PÅ OSS
- neira

IM BACK BITCHES

Haha lite för dum rubrik, nä men kom hem precis. Älskaaaaaaaaaaaaaa folklor! Mitt andra hem som jag sa. Bäst var det och nästnästa vecka åker vi till Jönköping och sen efter det till Finland i några dagar och sen Bosnien. Asså för feeeeet! Ska gå och mysa med världens bästa mamma och gissa vem som inte behöver vakna tidigt imorgon? JAAAA.. Eller a typ hela Sverige hah.
Hejdå nu ska jag gå och droga facebook, puss - neira


Soft haha

Är hemma hos Tina med armin och Steff, köpte inga byxor i torget men en latte . Haha Tina försökte lägga linser på Steff men det blev helt fail .Ska lägga upp bilder från dagen senare  men kommer lite bilder på mej just nu .

ego mee
/Sofia

Haha jag och armin .





Bjuder haha


Shuuu

Ska va med Steff och Tina idag . Steff är på väg till mej nu men träffar Tina i torget , jag ska nog köpa två byxor. Bilder blir det såklart .

Jag just nu <3
/Sofia

IM OUT



Drar mig till dansen nu, för er som undrar så är det bosnisk dans och aa skit kul!
träffar alla underbara. Är hemma runt sju, puss

/neira

Bilder från igår ♥

Ledsen att jag inte blogga så mycket igår men hade skit kul . Jag va med Nora och Stephanie , vi hyrde två skräckfilmer och så köpte vi godis och allt . Nora sov över hos mej så vi fixar oss just nu .

här kommer bilderna från igår .
/sofia ♥

Godiiss!
Filmerna vi hyrde
jag och Nora
Haha failad bild xd

Godmorgon

Vakna nyss, tråkigt att klockan har ställts om nu, betyder att de kommer börja bli mörkare och sånt. Nej det orkar jag inte med haha. Jag är så sur på Sofia för hon bloggar aldrig.. Bara typ några bilder 1 efter 1 sen inget mer. Men aja, jag ska försöka blogga mycket då. Idag drar jag till dansen, ska bli kul träffa alla! Mitt andra hem helt seriöst.
Ska äta frukost nu pussar från neira


DAGENS FETA DROG



/neira.

I WOULD RUN, SMASH INTO YOU

Shosän bloggen. Har så ont i huvedet. Tog en dusch precis efter matchen och allt, lite äkligt svettig.. Jag är så jävla pissed off på mig själv! Utegångsförbjud igen asså jag hatar detta. Men mitt egna fel. Ska gå och stoooor städa mitt rum såhääär mycket. Skit stökigt, hoppas jag lyckas?
pussennnnnnnn

6igt värre fan!



/neira.


Fan xd

Haha omg fan jag missa Neiras bästa dag , skulle också gå till matchen men det gick inte . Men nu är jag med Nora och vi ska fixa oss till halloween , haha Nora har färgat håret (NOOT) . Men vill verkligen att Neira ska komma om hon kan .

inga bilder just nu men senare ;)

HAHA HELT KLART BÄSTA DAGEN!

HAHAHAH omg, våran match idag asså kaos blev det! Måste berätta allt här på bloggen. Aa vi kom till hallen
och alla väntade tills alla skulle komma sen åkte vi iväg. Linhs, Sahars farsa och Andreas körde.. Andreas bil hade han köpt för 1500 kronor asså vi dog av skratt. Sen jag Sahar, Emy och Sarah kom före än alla till hallen. Vi väntade där i 40 minuter och vi börja flippa ur haha, så vi ringde Linh vi ba var är ni? De ba vi är villse sen vi går utanför skövdes hall och där ser vi de 5 m bort. Så efterblivna.
Sen ringer vi Andreas och frågar var är ni? De ba bilen har gått upp i rök den kan inte sättas på och där inne satt Nicol, Merdin och Yannick och Andreas då.. Våra två efterblivna coacher.. Så vi alla andra som redan va där fick byta om och när matchen började så var inte de där. Så vi fick coacha oss själva vilket var roligt. Efter halvleken kommer alla förutom Andreas.. Men iallafall allt gick bra och vi vann matchen sen påvägen hem hade vi ju en bil mindre så..ehm.. Yannick satt i bagaget, Emy, Sarah, Johanna och Jag satt där bak och Sejde låg över oss HAHAHAHA asså helt sjuk dag, sen hämta vi upp Andreas och vi fick dra hans bil med Sahars pappas bil. Asså de hade ett stort rep. seeegt.
Asså verkligen rolig dag, och vi förlåter er denna gången "coachs"

Vilka vann? HÖGSBO ostress









end of the story, haha lite lågnt inlägg..
/neira.

Alla kollar !

Kolla på detta ;P
/sofia

Ego meee <3

Shuuuu , sitter o fixar lite bilder . Asså det finns folk som äter skit mycket godis och allt men blir inte tjock, jag vill vara så skulle fan äta allt godis jag såg typ haha . De kanske blir feta när de blir äldre eller något sånt  .

Här kommer lite ego bilder på mej :P
/sofia <3
Vampyr ögon ;O
Gammal bild
Haha så sääxig bild på Julia xd

Tjockis

Nu ska jag äta sjukt mycket godis .

tjockis jag vet ;)
/sofia

Halloween

Kom hem från torget nyss , va där med Elin hon skulle köpa lite saker till en fest  . Idag hade jag spanska prov det gick skit dåligt haha jag suger fan på spanska . Snart ska jag ut och köpa godis :D Imorgon kommer Neira .

Gammal bild <3
/Sofia

Bilderna från igår

Innan konsären och när vi satt i bussen, några små bilder haha onödigt men lite får man väll bjudaaaaa. Nu ska jag gå och plugga, HAHA omg jag har skrivit att jag ska plugga på alla mina inlägg men inget händer..



sexiga vi vet


FUUUUUUUUUUL, så här går det när man försöker ta kort och Meryem sitter framför.



/neira.

MUSIC IS LIFEEE♪

Dagens låt, lite gammal men sköööön.
Taio Cruz - Dirty Picture



/neira.

ORKAR INTEEEEEE

Asså oh måste plugga. Har haft tid och plugga nu i två veckor, har inte gjort ett piss och nu börjar jag plugga när jag bara har några timmar på mig. Typiskt mig... Jag måste faktist sluta, får dåligt på alla prov hela tiden :( Love takes over.. Kom hem från skolan för typ en timma sen, har vart lite såååådär chill dag hah. Vi hade idrott och typ bild och sånt och det är ju roligt eller a. Skulle igentligen gå till basketen nu men jag måste stanna hemma och plugga.

Har inga bilder eller så, mina inlägg kommer vara tråkiga för att min kamera har gått sönder haha bara så ni vet. Fast lägger in bilder då och då om jag är med några kompisar och de skickar bilder.

/neira.

Rasmus Seebach - Natteravn

Ska sova nu . Hoppas att Neira lägger in något senare ,vet inte om hon kan men vi får se .
Här kommer min drog låt för idag ♥
/sofia

Godis ♥

Ska vara med Neira helgen haha fan vad tjocka vi kmr att bli ska äta skit mycket godis .


/Sofia ♥

Älskar dej !

Hejj är äntligen hemma , va på min konsert  det blev helt fail så vill ite snacka om det haha . Men min älskade Neira kom och kollade blev jätte glad visste inte att hon skulle komma love u . Haha innan konserten åkte jag och Julia till ngn stans vet inte vad den heter men där träffa vi Martin o alla som jag inte kan namnen det regna som fan men vi sprang bara runt en då .

har inga bilder från dagen glömde ta kort :(
/Sofia ♥

Konserten ♥

Varit på konserten filmade men vet inte hur jag ska lägga den på bloggen , men det kommer lite bilder .
Ska sova nu puss ♥
/Sofia ♥


NOTHING MATHERS ANYMORE

Inget mer för mig idag, MÅSTE plugga inför prov på fredag har två prov. Vilken duktig flicka jag har blivit asså ;) haha. puss skriver imon.

/neira.


Bilderna ♥

Här kommer bilderna från idag blev inte så många för min mobil är helt fuckad .Men ska ta kort på konserten också ♥
/Sofia ♥

trööggg daaag ♥

Kom hem nu från världens jobbigaste dag vi gick runt sjön i 4 timmar ! Jag dog första halvtimmen snacka jag med Meryem sen så snackade jag med Neira ,haha jag hade lagt samma låt som henne XD. Går inte till basketträningen måste plugga till provet på fredag har inte hunnit plugga alls tills nu . Stackar Neira nu kommer hon ha tråkigt på träningen utan mej ;) .Ska lägga ut några bilder från idag men det går inte att göra det från min mobil måste vänta tills min syster kommer hem så gör jag det från hennes , så ni får vänta ett tag . Senare idag ska jag gå på en konsert det blir bilder där med :) .
/Sofia ♥

IN SCHOOL

Haha Sofia din efterblivna jävel, hon la in exakt samma låt som jag.. -.- Men skit samma. Pratade med henne i telefon nyss haha hon dog av skratt. Sitter i skolan nu med tvär många och vi börjar och en kvart typ. Slutar tidigt idag. Efter har jag träning. Skojigt och då träffar ja min Sofia också.


- Adriana Lima, så vacker!

/neira.

Helloooo

Kan inte sova , är typ helt pigg . Vet ingenting vad som har hänt med Meryem :O , Ska fråga henne nu . Imorgon ska vi gå runt någon jävla sjö typ två timmar fattar inte varför vi måste . Aja ska försöka sova nu puss ;*.
Låten som håller mej vaken .
/Sofia <3

Just so you know..

Älskling, vill bara att du ska veta att du är den bästa vännen jag har hafy, även fast du kan va lite jobbig och så ibland haha nä men. Ja förstår verkligen hur jobbigt det är nu för dig och så. Men asså "life goes on" det vet du själv, och inget bullshit nu med att du inte orkar för jag lovar dig du är tillräkligt stark så att du orkar. Tänk dig din familj de lever för dig och dina närmsta vänner också! Du kan inte svika oss i promise. Hoppas verkligen allt är bra med din pappa nu, och det dära med han dära killen jag förstår hur du mår.. Skulle varit i samma läge. Att du såg allt framför dina ögon. Asså det han gjorde med den andra tjejen. Det är riktigt falskt och hoppas verkligen du inser det snart. Han playar dig. Kärleken gör ont, och asså vi är bara 13 år, nu gäller det bara skola och fuck alla killar som står i vägen! Right Meryem?
Du vet själv att när det händer något finns jag alltid där i första hand! Messa mig, ring mig, MSN överallt! Även om klockan är 3 på natten så ill be there for you.

Säg inte att du inte orkar för då mår jag själv dåligt. Jag blir deppigare än vad du själv är fan haha. Så babe jag lovar hoppas allt blir bra och ja finns alltidddddd för dig!
Meryem Demircan jag älskar dej mest bästavän!


I know sa att det var sista inlägget, men bloggen hjälper alltid när man vill skriva ner allting och inte kan hålla det för sig själv bara. Aja nu går jag och lägger mig godnatt ♥

/neira.

Sista inlägget för mig

Tog bilder nyss alla blev fail haha, ja som tänkte lägga in något på bloggen.. Men ska gå och plugga nu har prov på fredag sen så somnar ja säkert haha.

/neira.


DAGENS FEEETA DROG



- dans humör till max när man lyssnar på den!
Swedish House Mafia Vs. Tinie Tempah - Miami 2 Ibiza

BA SÅ ALLA VET

Så kommer jag (Neira) lägga in dagens låtar varje dag. För jag älskaaaar musik, snäll är jag eller hur? Delar med min underbara musik med er haha.. Pussen ♥

/ Neira.

SHOSÄN I TROSÄN

fin rubrik det vet väll alla. Nä men ursäkta för min dåliga uppdatering, men kom hem från skolan och direkt då kickade ja och mamma till Angered och sånt och va i olika affärer. Vill bara säga att jag saknar min Meryem så jävla mycket! Fast a skit samma. Imon är det basketträning jag och Sofia går i samma för er som inte visste haha. Så de kommer säkert några bilder imon. Just nu käkar jag Ben&Jerry glass. Mmmmmm



/neira.

Dagen ♥

Kom hem nu , först va vi hemma hos Simon och kollade på film kommer inte ihåg va den heter . Sen skulle alla gå och Simon skulle ha träning så vi gick hem till Linus haha inget liv xd , och där gjorde vi inte i heller så mycket va bara framför datorn och sånt . Men just nu ska jag ut med min hund ♥


Bilder från Skövde cupen saknar dej Neira♥
haha jag o Neira för länge sedan ♥ Ledsen för din lilla bilden
/sofia

Live your life

Är hemma hos Simon med massa , har inget speciellt att berätta men har bara haft skola och sånt skit . Imon blir det väl basket .

jag just nu .
/Sofia






IM GONNA MISS YOU AND YOUR PHONE TONIGHT

FETASTE LÅTEN!
Mohombi ft. Nelly - Miss me


FULLT UPP!

Ouf.. Haft fullt upp hela dan. Tycker ja ska ta och berätta haha. Först hade ja match på morgonen, vi mötte de som står 1:a och vi är 3:a. Tyvärr så förlorade vi med 32 - 39. Men det är ändå riktigt bra. Plus att vi är i U14 serien haha. Sen åkte jag till min dans och va där ända tills sju typ. Nu är jag hemma hos min pappas kompis och vi ska snart hem. Förlåt att vi inte bloggat så mycket båda två men sofia har ingen internet hos sin käraa farmor hahah. & ingen bild nu heller. Kan ba säga att jag ser ut som ett troll och är skit svettig.

/ neira.

Dagens outfit ♥

Hejj, jag ska till min farmor ska sova där inatt . Hon har ingen dator så det här blir mitt sista inlägg , hon har köpt en lott till mej så vi ska spela bingo haha så gullig hon är .

Aja här kommer dagens outfit
/Sofia ♥
Klänning :Ginatricot
Leggins : HM
hade inte så mycket på mej ♥

Match tomorrow

Taggad som in i helvete, vi ska möta BK Marbo omg de är jätte svåra! Men vi får hoppas på det bästa. Vaknar typ tio för vi har samling tidigt, aja wish me good luck! Godnatt min säng  väntar på mig haha. pussss ♥

/ Neira.


trist väder i Sverige ..

När vi skulle ut med min hund så va det stop i brunnen , för att inte mina uggs skulle bli förstörda fick jag hoppa om kring som en apa haha . Aja så är det Sverige -.-♥

Det kanske inte syns på bilderna .
/Sofia ♥
haha för min hund gick de bra :)

HEMMA BÄST

Kom hem precis, haha a jag vet jag sa hela kvällen men så blev det inte. Vi var på gården asså en fritids gård i påvelund haha det va skit kul.. Men vi orkade inte va där längre så vi åkte hem. Jag köpte pizza på vägen till mig och min morsa haha, har precis ätit och ska snart gå och titta på film med henne. Skön fast lite seg dag, annars var allt okej. Vi hörs.

Just nu:



Det bästa som finns! va ska man säga ingen facebook ingen Neira, så är det bara.. HAHA

/neira.

Music is my drug ♥

Har precis varit med Nora, fan det blev inget bubbel . Nora orkade inte o det regna ju hela dagen så vi var bara hemma hos henne . Men det positiva är att jag ska gå ut nu och träffa kompisar :D, tog inga bilder men hoppas det blir några nu :)♥

Låten jag drogar just nu  ♥
/Sofia ♥


FOREVER AND A DAY, THATS HOW LONG ILL BE LOVING U

Sitter hemma hos Amanda Keriakous den snygga ni vet, deeså. A men vi va i torget nyss haha åt i MC sen typ gick runt lite och nu sitter vi hemma hos henne. Plattar mitt hår och tar kort med hennes webb haha. Ska till någon fritidsgård med henne och hennes kompis och vi kommer va där typ till sent på kvällen. Men nu ska vi kicka ut

Jag just nu.




Fixade naglar ♥

Fixade precis mina naglar de blev sådär men mitt lillfinger är inte klart än, haha det är fan skit svårt att skriva med de :) . Men idag ska jag träffa Nora, sen ska vi gå o bada i en bubbel pool som Neira inte ville följa med  för att hon tyckte det skulle bli så jävla tröök XD .
Här kmr lite bilder på mina failade naglar ♥
/ sofia ♥

Neira har världens finaste röst !

Godmorgon , har typ lyssnat på denna låten 100 gånger .
Du sjunger jätte fint Neira ♥

When love takes over

Godmorgon? eller säger man så.. Jag ehm.. asså oh ja kan inte sluta tänka på han. He makes me smile everyday. Aja över till bloggen nu haha ja drömmer. Vaknade precis skulle till hallen men mamma åkte till jobbet tvär tidigt så hon glömde lämna pengar åt mig, pissed of! Men ska få se va ja ska göra senare. Får väl hitta på något med någon annan, för orkar inte va med Sofia haha hon ska va med någon och några och bada i nån bubbelpool.. TRÅKIGT.

puss ♥



bild tagen nyss typ, nyvaken, krulligt hår & inget smink. Sånt gillar vi?

/ neira.


Nu ska jag sova hah..

CCCareface haha
Nej men nu ska jag gå och lägga mig för måste vakna tidigt ska iväg till baskethallen måste köpa lite grejer, Sofia kom dit imon på morgonen! Jag DÖDAR dig annars!

Godnatt ♥

/ neira


jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks..



Fått en flaska I huvet, legat sövd på akuten.
Varit död I minuter, hela själen var bruten.
Blivit jagad av snuten, varit vilsen på djupet.
Jag har famlat I'mörker, men I dig såg jag ljuset.
Och för dig har jag låtsas, och dolt mina tårar.
Med dig blir jag mindre, som gubben I lådan.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Blivit lämnad I staden, medan du gick och blunda.
Fick en känga mot magen, tills jag smakade gatan.
Ändå gick jag tillbaka, och jag måste va galen.
Som nyss blivit bedragen, och som tänkte på laget.
För jag tänkte på jag-et, och jag såg alla tecken.
Men jag ville va bättre, men då blev allting sämre.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.
Tusen gånger om.

Ställ oss båda på en våg, och snart så flyger du bland stjärnor.
Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du I mitt hjärta.
Ta mitt skimmer, för jag brinner.
Du är blott en blek lanterna, jag har gjort det här så länge.
Jag kan lika väl fortsätta.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

fetaste låten just nu!
Daniel Adams - Gubben i lådan

/ neira.

Shue alla !

Kom precis hem från Neira , hon gjorde en skit fin design fast hon blev inte jätte nöjd . Men just nu väntar jag på ett samtal från henne haha hon är fan seg hon som bara skulle duscha ;) .
här kmr lite ego bilder på mej :)
/Sofia ♥

WAAAAZZUP

Neira som skriver, fixade precis designen haha.. FAIL säger ja bara. Men gjorde den snabbt så vi har någon design för tillfället. Men så fort ja orkar och har tid så fixar jag en ny! Ska typ äta nu och Sofia kommer snart till mig. Tror hon gör ett inlägg då eller så. Men a de va allt :D

En bild på mig så ni vet vem jag är:


Design

design fixas :D

Välkommen till våran nya blogg!

Sho bre, det här e neira & sofia som skriver. Vi har skaffat en blogg tillsammans och här ska vi skriva om allt möjligt, våran vardag, musik och sånt a ni vet.

puss ♥

RSS 2.0